Buca Toki Turgut Özal İlkokulu

WEB https://bucatokiturgutozalilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Aydoğdu Mahallesi 1265 Sokak No 6 Buca / İZMİR
VİZYON : Buca ilçesinde tercih edilen ve örnek gösterilen en kaliteli İlkokul olmak.
MİSYON : MİSYONUMUZ • Geçmişten aldığımız kültürel zenginlik ve güçle kendine, yakın çevresine ve tüm insanlığa yararlı, araştıran, üreten, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı nesiller yetiştirmek, • 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine cevap verebilecek beceriler kazandırarak, onları bir üst öğrenim kurumlarına ve hayata hazırlamak. • Demokrasi ve insan haklarına saygılı, kendine güvenen, araştırmacı, empatik ilişkiler kurabilen, ön yargısız, güler yüzlü bireyler yetiştirmektir. • Gelişim ve değişime açık, teknolojiyi kullanabilen, ileri görüşlü, laik bireyler yetiştirip topluma kazandırmaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:30 BAŞLAMA 14:15 BİTİŞ
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞAL GAZ
Servis :
Ulaşım : Belediye Otobüsü (866) ve Dolmuş
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine Uzaklık 10 km İlçe Merkezine uzaklık 3 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okulumuzda eTwinning ve EKO Okul projeleri yürütülmektedir.